Conference: “Santa Maria del Mar Revisitada” (IEC. Barcelona, 14-15 Nov. 2016)

1-a86c31d978INFORMACIÓ D’INTERÈS

Totes les sessions són d’accés lliure i, per tant, són gratuïtes. Les conferències estan destinades a estudiants d’Història de l’Art, Arquitectura i, en general, a qualsevol persona interessada en patrimoni artístic i cultural de l’Edat Mitjana.

 

Les sessions se celebraran en l’Institut d’Estudis Catalans, sota la promoció de la filial Amics de l’Art Romànic, al Carrer del Carme, 24 de Barcelona. I, també, en la mateixa Basílica de Santa Maria del Mar, en la sessió de la visita. L’activitat està coordinada per Francesca Español (Universitat de Barcelona), Gerardo Boto (Universitat de Girona) i Màrius Vendrell (Universitat de Barcelona).

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: